Individuelle forløb

Vi starter med en samtale, hvor vi sporer os ind på, hvordan det vil være bedst for dig at starte op, herunder frekvens, omfang og fokusområder.

Forløb

Et forløb strækker sig typisk over 5-10 gange og tilrettelægges med udgangspunkt i de fysiske og mentale udfordringer, du ønsker at fokusere på.

Der er altid en vej – også for DIG
Jeg kan støtte, vejlede og inspirere dig til, hvordan du selv kan ændre fastlåste livsvilkår, så du oplever:

 • bedre kontakt med dig selv
 • større indre ro og balance
 • sænket stressniveau
 • forbedret søvn
 • øget mentalt overskud
 • øget accept af tanker, følelser og tilstande
 • styrkelse af dine relationer til andre

Egne erfaringer

Mit eget liv har i mange år været bundet i høje forventninger til både mig selv og andre. Sammen med et stort behov for at præstere og på den måde vinde andres anerkendelse, har det givet en del indre og uforløst uro over mange år. Efter årevis i dette – livets hamsterhjul og en lang periode, hvor jeg følte mig fastlåst i dårlig trivsel på min arbejdsplads, forkert placeret og utilstrækkelig, endte det i 2017 i en sygemelding efterfulgt af en alvorlig stressrelateret depression, som jeg – tankevækkende nok – var den sidste til at opdage…

Jeg er tilbage – dog ikke som før, heldigvis – men mere sårbar og samtidig langt stærkere i mit indre fundament.

Mine redningsplanker har været yoga og mentaltræning gennem mindfulness.
De planker er nu blevet fundamentet i mit levede liv. De har givet mig pejling og navigation til en dagligdag i harmoni og med en stor tilfredshed og glæde.
Jeg er her blandt andet for, at du kan finde DIN vej.

Hos QM YOGA bliver du mødt i øjenhøjde uanset hvem du er og hvor du befinder dig i dit liv.

“Da jeg var i en kælder sort som kul, aller dybest nede, mødte jeg Trine. Hun tilbød sin hjælp – skræddersyet lige til mig og mine behov. Langsomt fandt jeg trappens trin og begyndte famlende – trin for trin – at arbejde mig op mod lyset igen.

Trine er den skønneste, roligste og mest nærværende motivator jeg længe har mødt. Hun har givet mig troen på mig selv tilbage. Givet mig styrken til den fortsatte kamp i systemet og målrettetheden til at koncentrere mig, kun om det vigtige – det jeg selv har indflydelse på. Trine møder mig altid lige der, hvor jeg allermest og helt præcist har brug for det – tak Trine.”

Alice B Parkner

“Jeg har mødt Trine og QM YOGA via et yogaforløb hos Kræftens Bekæmpelse. Jeg kendte ikke ret meget til yoga før, men Trines dygtige instruktion har hjulpet mig til at finde ro i min krop ovenpå et langt og hårdt brystkræft forløb. Jeg har efterfølgende valgt at fortsætte samarbejdet med Trine i et personligt forløb – indrettet præcist udfra hvad jeg har brug for lige nu i mit liv.

Trine kommer hjem til mig – det giver en ekstra ro og hun har en utrolig evne til at lytte – være til stede for en – komme med løsningsforslag udfra en tæt dialog med mig og vigtigst af alt: give mig sin tid – ingen hast – altid med smil. Jeg var helt sikkert ikke nået så langt som jeg er nu, hvis jeg ikke kunne modtage behandlingen i mit eget hjem.”

Hanne Lyksholm

Der er altid en vej – også for DIG
Jeg kan støtte, vejlede og inspirere dig til, hvordan du selv kan ændre fastlåste livsvilkår, så du oplever:

 • bedre kontakt med dig selv
 • større indre ro og balance
 • sænket stressniveau
 • forbedret søvn

Trine Qvortrup
Dollerupvej 6, Skelhøje
7470 Karup J